Domov

Turizem

Kulturno poslovni center Majšperk

Športni objekti Majšperk

 

   
 
  Občina po meri invalidov
  Haloški radovedneži
  Investicije
  Vloge in obrazci
  Register predpisov
  Natečaji
  Razpisi
  Seje OS
 
  Obvestila uporabnikom portala
   
 

 
 
 
 
 
Splošno o občini
Domov \ Obdelava osebnih podatkov
 
Obdelava osebnih podatkov
 
Občina Majšperk, Majšperk 39, 2322 Majšperk, ki jo zastopa županja ga. Darinka Fakin (v nadaljevanju upravljalec), bo osebne podatke hranila in varovala na primeren način, tako da ne bo prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam.

Upravljalec se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredovala, posodila ali prodajala tretji osebi brez pridobitve pisne privolitve posameznika razen pogodbenim obdelovalcem, ki za njega izvajajo naloge skladno s pogodbo o obdelavi osebnih podatkov. Upravljalec bo omogočil obdelavo oziroma posredovanje osebnih podatkov izključno pooblaščenim zaposlenim. Upravljalec ne uporablja avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov. V primeru oddaje vlog so osebni podatki obvezni in brez le-teh vloga ne bo popolna, zato je ne bo mogoče oddati.

Seznanjen/a sem, da imam glede osebnih podatkov, ki se nanašajo name, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic).

Podrobnejše informacije o tem, kako Občina Majšperk ravna z osebnimi podatki, so vam na voljo na naslednji povezavi, oziroma preko kontaktnih podatkov pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov: obcina.majsperk@majsperk.si
 
 
 
 
 
     
  Občina Majšperk  
  Majšperk 39  
  2322 Majšperk  
  Telefon: 02 795 08 30  
  Fax: 02 794 42 21  
  e-naslov: obcina.majsperk@majsperk.si  

Domov  |  Kontakti  | Center za varnost osebnih podatkov | Pravno obvestilo   |  Avtorji

 
 
 
     
 

© 2019 by Občina Majšperk. Vse pravice kopiranja pridržane.

 
 

Design by provix.si

 
 

Spletna stran www.majsperk.si ne uporablja piškotkov - Zakon o elektronskih komunikacijah ZEK-om1.