Domov

Turizem

Kulturno poslovni center Majšperk

Športni objekti Majšperk

 

   
 
  Občina po meri invalidov
  Haloški radovedneži
  Investicije
  Vloge in obrazci
  Register predpisov
  Natečaji
  Razpisi
  Seje OS
 
  Obvestila uporabnikom portala
   
 

 
 
 
 
 
Občina Majšperk
Pot do telesnega in duševnega zdravja
Dne : 20.02.2020
 

Nedelja, 8. 3. 2020, ob 15.00, Narodni dom Ptuj, Jadranska ulica 13,
predavanje na temo Pot do telesnega in duševnega zdravja. Vabljeni vsi, ki iščete pomoč in ozdravitev, prav tako zdravniki, zdravilci in vsi, ki se ukvarjate z zdravljenjem. Prireditev spada v sklop mednarodnih predavanj zdravnikov in zdravilcev Medicinsko-znanstvene strokovne skupine, ki potekajo v več kot 70 državah sveta. Nekatera od teh predavanj so se odvijala tudi na univerzah, npr. v Los Angelesu, Washingtonu, Seattlu, Houstonu, St. Peterburgu in Helsinkih. Številni ljudje so kritični do nenavadnih ozdravitev, ki so se zgodile izključno po duhovni poti. Vendar vedno več ljudi s sprejemanjem naravne zdravilne moči prejema pomoč in doživlja ozdravitve tudi od bolezni, ki so jih zdravniki označili kot neozdravljive. Številne takšne ozdravitve so se zgodile po tem, ko so zdravniki precej časa paciente zdravili na najrazličnejše načine, vendar žal brez uspeha.
Na predavanju na Ptuju bo zdravnica iz Avstrije, dr. med. Elisabeth Doggendorf, predstavila in pojasnila ozdravitve po duhovni poti, s pomočjo učenja Bruna Gröninga, ki so zdravniško dokazljive. Ljudje, ki so ozdraveli tako, bodo poročali o svoji ozdravitvi. Obiskovalci se bodo seznanili s tem, kako lahko to naravno zdravilno moč zavestno sprejmejo v svoje telo, med predavanjem pa jo bodo lahko na svojem telesu tudi občutili. Zdravniki iz Medicinsko-znanstvene strokovne skupine sistematično zbirajo, preverjajo in dokumentirajo ozdravitve na podlagi medicinskih izvidov neodvisnih zdravnikov. Pri tem je bilo nedvoumno ugotovljeno,
da se lahko po duhovni poti ozdravijo tudi najtežje organske bolezni, kakor tudi alergije, strahovi, depresije in različne odvisnosti, tudi od drog. Vstop je prost, prostovoljni prispevki so zaželeni.  

 
Nadaljnje informacije dobite po tel. 031 338 460
E-pošta: bg.regmb@gmail.com
Internet: www.bruno-groening.org  
 
Več v prilogi :

Članek
Najava
 
 
 
 
 
     
  Občina Majšperk  
  Majšperk 39  
  2322 Majšperk  
  Telefon: 02 795 08 30  
  Fax: 02 794 42 21  
  e-naslov: obcina.majsperk@majsperk.si  

Domov  |  Kontakti  | Center za varnost osebnih podatkov | Pravno obvestilo   |  Avtorji

 
 
 
     
 

© 2020 by Občina Majšperk. Vse pravice kopiranja pridržane.

 
 

Design by provix.si

 
 

Spletna stran www.majsperk.si ne uporablja piškotkov - Zakon o elektronskih komunikacijah ZEK-om1.